Plans for Bicester’s new £6.6 million community centre are submitted

An artist's impression of the Bicester Community Building ENGPNL00120140801132925

An artist's impression of the Bicester Community Building ENGPNL00120140801132925

0
Have your say

Bicester’s new £6.6 million community building which is part of the final phase of the town centre’s regeneration is to go before district councillors in May.

Cherwell District Council has submitted plans for a five-storey building on the Franklins Yard car park, which will house a new library, hotel and retail space and will incorporate energy saving measures. The application also includes changes to vehicle access.

Norman Bolster, councillor for estates and economy, said: “This application represents the final stage of the project to regenerate Bicester town centre and the building will both complete and complement the Pioneer Square development.

 

Back to the top of the page